User talk:Ivom

From VoidWarranties - Hackerspace Antwerp, Belgium
Jump to: navigation, search

Schrijf hieronder wat je van me wilt weten of over wilt discussieren in de context van mijn interesses --Ivom 21:55, 24 January 2011 (UTC)

Contents

Scratch pad

Project: Planning ahead

Hoofddoel is hier een langere termijn plan uit te werken om de space af en toe in de kijker te zetten, of op onverwachte wijze in gang te zetten. We functioneren goad als adhocracy trouwens, maar ik voel nood aan een regelmatige organisatorisch impuls --Ivom 23:06, 3 July 2012 (CEST)

Richting zoeken kan natuurlijk nooit kwaad. Het kost evenwel tamelijk veel menskracht en coördinatie om iets op poten te krijgen waar je potentieel een 40-tal mensen voor verwacht. Liefst zo min mogelijk werk, maar dat is in het begin lastig te realiseren. Dit blijft een experiment. Medestanders gezocht dus!

Nevendoelen van zo'n planning zijn:

Hoe dan?

te grote bestanden verwijderen

Hey Ivo,

te grote bestanden verwijderen en vervangen door een kleiner bestand heeft eigenlijk niet veel zin op een wiki, verwijderde versies worden toch ook eeuwig bijgehouden, dus je zorgt alleen maar voor meer diskspace door de afbeelding nog eens up te loaden. - Warddr 23:49, 14 January 2013 (CET)

Statuten zoeken via de officiele weg

Zonder belastinggeld...

  1. https://duckduckgo.com/?q=fgov.be+vzw
  2. http://www.vsdc.be/NL/Faq/waar_vind_ik_het_ondernemingsnummer_van_mijn_vzw_-18
  3. http://kbopub.economie.fgov.be/kbopub/zoeknummerform.html?nummer=834.274.234&actionLu=Zoek
de link naar http://www.ejustice.just.fgov.be/cgi_vzw/vzw.pl is blijkbaar niet meer in staat om op basis van ondernemingsnummer of beter nog de naam van de vzw iets zinnig terug te geven.
  1. jawel toch nog beeld te vinden met http://www.ejustice.just.fgov.be/cgi_tsv/tsv_rech.pl?language=nl&btw=0834274234&liste=Liste maar ja, alleen nu nog iets zinvols wat als pdf naar buiten zou rollen.

De link naar de nbb beschuldigd mij er overigens er ook nog van dat ik pop-ups blokkeer m(

Bottomline: zelf je statuten inscannen en beschikbaar stellen op je eigen 'cloud'.

https://github.com/voidwarranties/bureaucracy

Personal tools
Namespaces
Variants
Actions
Navigation
Toolbox
Content Creation
Belgian Spaces