Keuken verbouwing

From VoidWarranties - Hackerspace Antwerp, Belgium
Jump to: navigation, search


Keuken verbouwing
What:
Het verbouwen van onze keuken/bar
Event.png
Participants:
Yashiko, User:Ivom
Category:
Infrastructure
Locations:
Den Bunker
Events:
Werkweekend 3Nov, Werkweekend 4Nov


Contents

Doel

Toog

De huidige toog moet weg of wordt aangepast. De toog neemt veel plaats in: de ruimte wordt opgedeeld in een deel 'voor de toog' en een deel 'achter de toog'. Verder is de ruimte tussen de toog en de nis onbruikbaar, deze wordt op dit moment gebruikt om rommel te stockeren. Verder staat de opening van de toog naar de verkeerde kant. Een nieuwe toog bouwen kan eventueel wel, maar dan deze moet kleiner en beter geplaatst zijn.

Tapinstallatie

Deze werkt niet op dit moment, en mag volledig weg

Koelkast

Deze oude koelkasten zijn niet efficient en gebruiken veel electriciteit. Hierdoor kunnen ze niet blijven aanstaan. Verder wordt een nis gebruikt voor de koelinstallatie. De huidige koelkasten worden vervangen door een kleinere en efficiƫter model dat kan blijven aanstaan. Eventueel komt hier ook een diepfreezer bij.

Nis

Deze wordt gebruikt voor de koeling van de koelkast en komt dus vrij. Eventueel kan deze voor natuurlijke lichtinval zorgen. We kunnen deze ook gebruiken voor luchtafvoer van een dampkap.

Meubilair

Op dit moment zijn er enkel lage tafeltjes, een zetel en poefjes in deze ruimte. Hier kan niet aan gewerkt worden. Echt tafels zouden handig zijn om aan te eten, werken en te vergaderen.

Kookgerief

Mogelijk kunnen we materieel met kleine beschadiging kopen bij http://www.ihpo.be.

Planning

Op de Monthly Meeting (31/10) zal dan beslist worden hoe we de nieuwe keuken inrichten en een budget worden afgesproken.

Op zaterdag 3 en zondag 4 oktober kan dan het grote werk beginnen: het slopen van de huidige toog. Dit is het werkweekend van Muggenberghof. Hierna kan de nieuwe keuken ingericht worden.

Personal tools
Namespaces
Variants
Actions
Navigation
Toolbox
Content Creation
Belgian Spaces